El Palomar celebra el Dia de la Dona

29 de febrer

11:00.- La Regidoria de Joventut organitza un Taller gratuït de Defensa Personal per a dones impartit per Isabel Tormo Prieto al Centre Cultural i Esportiu. Les interessades inscriure's a l'Ajuntament.

 

1 de març

14:00.- Dinar del Dia de la Dona. Després podrem gaudir de l'animació a càrrec d'Esteban. El preu serà de 12 € per a les sòcies i 21 € per a les que no siguen sòcies. Apuntar-se el dijous dia 27 de febrer de 19 a 19:30 al Saló Multiusos.

 

2 de març

9:00.- Comencen les classes de pilates per a adults impartides per l'Infermera Mª José al Centre Esportiu. La seua durada serà de 45 minuts i podran acudir totes les dones i homes que vulguen estirar els músculs del cos.

 

5 de març

18:30.- Xerrada destinada als i les adolescents per a parlar dels "Amors poderosos: amor no m'estimes tant, estima'm millor". Serà al Saló Multiusos i estarà impartida per Lidya Perales Guirao, Educadora Social i Agent d'Igualtat.

 

6 de març

18:00.- Videofòrum al Saló Multiusos amb la pel·lícula "Una qüestió de gènere" que narra la vida de la jutgessa del Tribunal Suprem dels EEUU Ruth Bader Ginsburg, segona dona de la història que va servir a este alt òrgan judicial. Anomenada per Bill Clinton, va canviar el curs de la història amb un singular cas sobre discriminació de gènere que va obrir el camí cap a la igualtat en els tribunals.

Després hi haurà un berenar per a totes les assistents.

 

8 de març

9:00.- Eixida cap a Bèlgida des de l'Ajuntament.

10:00.- Arribada i benvinguda.

10:15.- Esmorzar amenitzat per l'artista local Paloma Colomet. En finalitzar l'esmorzar hi haurà ioga.

 

12 de març

18:00.- Xerrada "Les dones al llarg de la història" a càrrec de les Tècniques d'Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida al Saló Multiusos.

 

16 demarç

18:30.- Taller gratuït de Mildfudness i Ioga per a persones adultes impartit per la professora Inma Fenollar Cortell. Serà al Centre Esportiu.

 

23 de març

18:30.- Taller gratuït de Mildfudness i Ioga en família destinat a xiquets i xiquetes de totes les edats, que hauran d'estar acompanyats pel pare o la mare. Estarà impartit per Inma Fenollar Cortell al Centre Esportiu.